30 augusti 15.30

Äntligen lyckas jag lägga in musik på mobilen och bilder på datorn :D:D:D

Kom hem från helgen i Åsbro för nån timma sen. Har varit väldigt roligt! Jag har tränat mina bar lite, tittat på gamla laget när dom tränat och på den gemensamma träningen. Det konstiga var att jag va tröttast av alla fast jag inte hade tränat i flera timmar som dom!





28/8-09 20.58

Förstapraktikdagen idag. Rätt chill. Fick sitta vid en dator halva dagen och lägga in kontakter, lite tråkigt men tiden gick ganska fort. På eftermiddan fick jag möblera om lite i affären, skruva isär bord som hade sålts och liknande.
När jag slutade klockan fem gick jag först till NajzPrajz och letade på tre filmer och betalade med ett presentkort som jag fick för jättelänge sen. Köper ju inte så mycket skivor direkt så det va ju bra att dom har filmer där också :)
Nör regnet kom skyndade jag mig vidare till Akademibokhandeln för att köpa block till dom nya kurserna som jag har börjat med. Företagsekonomi och småföretagande. Sen cyklade jag till pappa och träffade resten av familjen, vi skulle ut och äta för att min syster tog körkort idag så nu hämtar hon mig efter skolan varje dag. :)

I morgon åker jag till Åsbro med volleybollklubben. Ska titta när mitt gamla lag tränar samt vara med och träna mina små barn :) Kommer hem på söndag!

*Definitely maybe
*Nanny diaries
*Pledge this (med Paris Hilton)
Någon som sätt dom? Är dom bra?




26/6-09 20.17

Jag försölker skriva ett CV, är det någon som har några bra tips? Tror jag lyckas få ihop minst en sida i alla fall... :)

Idag har jag inhandlat mig ett par mörka jeans eftersom min nya handledare säger att jag ska ha det på mig. Hoppas hon blir nöjd. Praktiken börjar på fredag, är kanske lite nervös, vem vet.
Köpte också lite smycken på rean på I am. Allt i lila, min favoritfärg, förutom rosa.
Jag skickade också in papperna för körkortstillståndet idag. Så snart blir det min tur.

Jag ska väl återgå till mitt CV, innan jag blir för trött.
pussis


23/8-09 21.02

I fredags var det födelsedagsfest hos Becca. Rätt roligt men segt ibland. Även om vi inte ska nämna vissa små händelser. Men kvällen va helt klart godkänd :)

Idag var vi i Nora hos Sandra. Jag och några fler volleybolltjejer. Eftersom vi är som turister när vi är där så hade Sandra gjort i ordning små uppgifter åt oss så vi blev uppdelade i lag och fick springa runt i den lilla staden och leta reda på dessa grejer och ta kort. Efter att ha sms:at med en hemlig Norabo och frågat runt bland lokalbefolkningen lyckades vi hitta alla grejer och sprang tillbaka till lägenheten. När dommaren hade rättat och mitt lag låg på andra plats var det dags för del nummer två av tävlingen, nämligen kubb! Matchen var väldigt jämn men till slut vann mitt lag.
Sedan åt vi kräftor.
Mycket rolig och trevlig dag, som vanligt när man hälsar på hos Sandra :)

Åter till skolan igen i morgon då. Mindre kul att vi typ inte har någon sovmorgon i år!
I morgon fyller Ebba 16 år, jag och Albin har fixat bästa presenten någonsin. Även fast hon troligtvis kommer skära halsen av mig när hon ser den, tror jag hon kommer tycka om den med tiden :)   

 

19/8-09 19.30

Försov mig nästan idag. Skyndade mig till skolan där vi hade en liten genomgång sen gick jag och Clara och köpte frallor innan vi mötte Anki och Jessica. Vi gick runt med en kundvagn på stan och tvingade alla tanter att köpa av oss. Det gick faktist ganska bra, så när vi hade köpt den sista påsen själva gick vi tillbaka till skolan och lämnade allt. Dagen blev ju inte så jobbig och lång som jag hade trott :)
Jag och Anki gick hem till henne och tittade på filmen Obsessed. Rätt seg i början men sen blev det nedrans spännande
!
Jag tog bussen till Idrottens hus vid halv fem och hade ett möte. Kul...

I morgon har vi modevisning. Hoppas jag lyckas slippa :)


17/8-09 12.44

Det gick förvånandsvärt lätt att gå upp i morse! Jag åkte buss med Hanna till skolan och följde henne och hennes kompis så dom inte skulle gå vilse första dan. En aning nervösa var dom!
Jag trodde jag skulle behöva vara i skolan hela dagen och planera för i morgon, men nix. Fick sluta efter 40 minuter ungefär så jag gick och simmade en kilometer och nu sitter jag här och äter. Köpte ju en B&J igår så nu blir det efterrätt och sex and the city! :)
puss


16/8-09 22.02

Idag har jag faktist hunnit med rätt mycket. Jag har sovit länge, nästan sytt klart en klänning, städat mitt rum, tittat på Nils Karlsson pyssling och varit på bio.
Jag va på bio med Ebba, Albin och Benjamin. Vi såg sommaren med Göran. Jag vet inte om det var för att jag va trött eller för att filmen var dålig, men jag skrattade en gång...

I morgon börjar skolan. Ja, min klass börjar i morgon och inte på tisdag som alla andra tvåor i hela stan. Antar att det är för att vi ska ha "företagare för en dag" på tisdag och måste förbereda oss för det. Det går ut på att man ska stå på stan och sälja bullar, typ...
Men jag har ju trots allt saknat min klass väldigt mycket så det ska bli kul! :D

puss och godnatt

12/8-09 12.39

En natt för länge sedan drömde jag om en väska. En otroligt praktisk, väldigt simpel, vacker, lila väska.

Idag, när jag hade sagt hejdå till Ebba och rusade över Köpmangatan råkade jag slänga en blick in i Wedins accesoaraffär. Där. Lyckan bara spred sig i hela kroppen och jag kände att jag lätt kunde lägga hela min sista tusenlapp på den där väskan! Lyckligtvis kom jag undan med endast 299 kr.
Nu kommer jag vara glad i minst en vecka!

11/8-09 15.43

I natt var en trevlig natt. Ebba, Benjamin och Albin sov över här, alla i mitt lilla rum. Mysigt mysigt.
Det blev pannkakor till frukost som vanligt när jag har nattgäster.

Jag ska till tandläkaren i morgon halv nio, kul... Kanske sover hos Ebba så jag inte behöver gå upp lika tidigt :)


9/8-09 14.16

Jag sitter fortfarande i pyjamas och lyssnar på Håkan Hellström. (Ni som känt mig länge vet att jag har hatat honom, men man förändras väl...) Det är strålande väder men jag känner verkligen inte för att gå ut. Måste egentligen åka till stan och köpa lite saker, men känner inte för det heller. Nu kanske ni tänker "vilken tråkig människa!" men man får faktist ha lite deppdagar ibland, speciellt när vissa personer inte finns i närheten och kan förgylla den!

Igår åkte jag och några tjejer från laget med våran nya tränare till Södertälge och 8-nationers. En volleybollturnering med landslagen i min ålder och yngre från åtta olika länder i Europa. Sverige vann matchen mot Frankrike och slutade på femteplats. Grattis till dom!
När vi kom hem åt jag snabbt sen åkte jag, Hanna, Sandra och Frida till Willys och köpte lite gott, sen åkte vi till Kanotföreningen och hade picknick. Hanna och Frida började öva in en discodans som jag lovar att resten av laget kommer ha möjlighet att ta del av inom fem månader. Men den som väntar på nåt gott... :) 

Idag åkte min obiologiska syster Karin till USA för att spela volleyboll där ett år. Följ hennes resa på www.nogg.se/brittkarin

2/8-09 18.11

Idag har jag verkligen inte gjort nåt vettigt!
Jag har bara suttit och läst Harry Potter, så nu är jag på tredje boken...

Igår var vi hos Benjamin, trevlig kväll. Vi tittade på en fransk rysare som hette Martyrs, nån mer som sätt den?
Måndag i morgon. Ny vecka, nya möjligheter...

RSS 2.0