30 september 20.02

Har ni hört om årets julkalender?
Supersnällasilversara och stålhenrik är huvudpersonern, dom brukade vara på bolibompa för många år sen om ni kommer ihåg?
Dom bor på en planet, men har blivit gamla, så hela kalendern går ut på att dom berättar historier om deras äventyr från dom var unga.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Julkalendrarna handlar ju knappt om julen längre.
Eller vad säger ni?


28 september 22.24

Jag kom precis hem från Hannis. Trodde jag skulle blåsa bort på vägen hem men Gud hade lugnat sig lite som tur var. Idag var första gången jag färgade håret på en annan människa. Jag tror det gick bra? Hanna var inte sur, i alla fall inte vad jag märkte :)
Hanna färgade självklart mitt hår också. Så nu har jag ganska mörkt hår, men fortfarande lite rött. Mysigt.

I morgon, på gymnasiemässan på Conventum, ska jag och många fler på KM gå modevisning och till skillnad från många andra tycker jag det är ganska roligt, speciellt när vi blir sminkade och så av frisörerna. Ska försöka ta med kameran och ta lite backstagebilder, haha.

22 september 15.20

Den där rosa klänningen som jag har hållt på med nästan hela sommaren, till och från, är klar! Dock inte fållad eftersom min rosa tråd tog slut... Jag fick ju ändra den lite på vägen men det blev ganska bra ändå. Den ser lite konstig ut på bilden men den sitter likadant som den gula som jag också har gjort.



Såå, det där bandet längst ner var riktigt jobbigt att sätta fast faktist, åkte hit och dit!



Den gula också, gillar tyget så himla mycket!
Och så ser den ut på:

20 september 21.55


19 september 10.05

God morgon!
Sovit gott?
Nja sådär...

Var det nån mer än jag som låg hemma i går kväll och kollade på Dirty dancing?
Dom första gångerna jag såg filmen gillade jag den inte speciellt mycket, men igår var den riktigt bra! Kanske var det för att jag va koncentrerad på filmen och inte hade massa flummande människor runt mig. Eller kankse för att kärleksfilmer ger en hopp och glädje när man är ensam? Jag vet inte, men den räddade min kväll! Och jag älskar dans!

Jag älskar 60-talet också! Musiken och kläderna. Så häftigt!
T ex the supremes är en av mina favoriter!



17 september 22.10

Igår umgicks jag med min vän Calle.
Vi gick runt och testade många av Almbys lekparker. Måste säga att Griseparken fortfarande ligger närmast hjärtat. Sedan somnade vi, iaf jag, framför barnkanalen...



Fy vad kallt det va i morse! Men jag gillar det :)

14 september 08.08

Jag gillar verkligen det här med hösten! Lite kyligt, speciellt på morgonen, men ändå soligt. Så man får dra åt halsduken lite.


10 september 21.25

Åh vilken jobbig dag! :( Har gått och blivit förkyld, kan knappt sova på nätterna och är helt död i skolan, känns son jag ska ramla ihop så fort jag ställer mig upp. Ni undrar kanske varför jag inte är hemma... Men det värsta jag vet är att missa nåt i skolan och komma efter, speciellt på sömnaden som vi hade idag, det är så svårt att ta igen själv.
Men jag lyckades ta mig igenom dagen och träffade Ebbasch på stan. Vi åt den goda kladdkakan med glass på La Baguette och hade mysigt. Sen åkte jag och tränade barnen.

Är det någon som vet vart DUKA-affären på stan har tagit vägen?

Härom dagen började jag sticka en rosa halsduk. Har kommit nästan en meter nu, längtar tills den är klar :D

I morgon åker jag till Ånnaboda med Victoria och Dennis. Vi ska jobba på ett läger åt Skolidrottsförbundet. Får gratis mat och boende hela helgen och bara ha roligt och göra massa roliga aktiviteter med ungdommar som är några år yngre än mig. Hoppas att det blir roligt, bara att höra av sig!

Det här är bland det bästa jag vet!

8 september 12.52

Sitter i skolan nu, ska göra ett arbete på engelskan om Singapore. Men som vanligt kan jag inte konsentrera mig så jag får göra allt hemma sen...

Efter skolan ska jag praktisera, eftersom jag ska åka till Ånnaboda och jobba på fredag så jag kan inte vara där, tar igen det idag och i morgon efter skolan istället.
Sedan direkt till barnträningen på Risbergska. Kommer vara död när jag kommer hem framåt nio ikväll!
Måste handla nåt att äta iaf!

Jag gillar elins nya frisyr så alla vet :D


6 september 15.15

Idag har jag bakat och stickat!
Närmare bestämt cironmuffins och en halsduk.
Halsduken kanske ni får se senare när den är klar :)

Hahah dom ser väldigt annorlunda ut XD

3 september 19.50

Kul att det är två barn som vill komma på mina träningar :D
Hahah, nä dom andra hade faktist anledning att vara borta. Men jag gjorde så gott jag kunde och dom fick svettas ordentligt!

I morgon har jag praktigt igen, får se vad jag får göra då :)




Hittade lite fina bilder i ett gammalt album ;)

RSS 2.0